Laden...

Couponfilliate plugin

Beschrijving

Voeg affiliate marketing toe aan je WooCommerce webshop zonder moeilijke links door te werken met kortingscodes. Met de Couponfilliate plugin voeg je extra velden toe aan je kortingscodes waarin je kunt aangeven voor welke affiliate de kortingscode geld. Ook kun je betalingen aan affiliates registeren per kortingscode.

Kortingscode admin scherm

Hoe werkt de Couponfilliate plugin?

De plugin voegt een extra laag toe aan de WooCommerce kortingscodes. Zo heb je extra velden je kunt aangeven of er een affiliate bij de kortingscode hoort, de naam van de affiliate, hoeveelheid commissie per order en of de korting alleen is op de eerste order.

Je hebt ook nog de optie om een x aantal dagen in te stellen dat een affiliate nog commissie krijgt na de eerste order. De commissie wordt pas aan de affiliate publisher toegekend als de bestelling is afgerond.

Affiliate uitbetalingen registreren

Het registreren van uitbetalingen is eenvoudig. Je Het bedrag is automatisch ingevuld op basis van wat er nog openstaat. Je kunt zelf de beschrijving van de uitbetaling instellen. Hier kun je bijvoorbeeld het factuurnummer invullen.

Orders en commissie

Kortingscode affiliate resultaten

Aan de rechterzijde staat per coupon een overzicht met de totale resultaten van de kortingscode.

Inkomsten overzicht

Let op

Deze plugin geeft enkel de WooCommerce webwinkel eigenaar de mogelijkheid om met deze plugin bij te houden welke orders via affiliates kwamen en hoeveel er is uitbetaald. Hierbij is er geen affiliate login aanwezig. Een affiliate publisher kan dus niet zomaar inzien wat zijn resultaten totaal zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

v1.0.1 1 December 2021
- bugfix checkbox

v1.0.0 3 Mei 2021
- Eerste release

Couponfilliate plugin installeren

  1. Upload de `couponfilliate` map naar de `/wp-content/plugins/` map
  2. Activeer de plugin in het 'Plugins' menu binnen je WordPress site
  3. Vul de licentie code in om de product licentie op de site te activeren. De licentie code vindt je terug binnen de mijn account pagina op Plugin.nl.

50,00 incl. BTW