Laden...

Tim van Iersel

Tim van Iersel 06 april 2020
Tim van Iersel

Achter elk bedrijf werken er natuurlijk ook mensen, zo ook bij Plugin.nl ;-). In deze blog stelt Tim van Iersel zich voor.

Even voorstellen, Tim van Iersel

Hoi, mijn naam is Tim van Iersel. Ik ben geboren in 1992 in Tilburg en nu woonachtig in Valkenswaard samen met mijn vriendin en zoontje.

Wat doe je bij Plugin.nl

Ik ben eigenaar en developer bij Plugin.nl. Klanten kunnen bij mij terecht voor al hun vragen over WordPress, plugins en code vragen.

Waarom ben je Plugin.nl gestart?

Vanuit Websitescanner kreeg ik steeds meer vraag voor WordPress werk en hier hadden we ook al enkele open source plugins voor gebouwd. Om hier meer in te specialiseren en het als aparte dienst aan te bieden is Plugin.nl gestart.

Een Internet bureau gespecialiseerd in (maatwerk) WordPress development.

Waarom vind je het zo belangrijk om dit te doen?

Tegenwoordig zijn er steeds meer bedrijven die goedkoop WordPress websites maken en dat gaat allemaal goed tot ze tegen problemen aanlopen.

Technisch snappen we ‘het’ binnen WordPress en duiken ook regelmatig in de code van andere plugins. We gaan net wat verder dan andere bureaus hierin.

Aan welke projecten heb je met veel plezier gewerkt de laatste tijd?

De laatste tijd hebben we aan een grote plugin voor makelaars gewerkt. Dit was een mooi project waarbij het resultaat ook nog dagelijks wordt gebruikt.

Bouw je ook apps?

Nee, we zijn gespecialiseerd in WordPress development. Dat betekend dat we vooral WordPress templates en plugins bouwen.

Wat vind je het tofste/mooiste aan je werk?

De diversiteit aan opdrachten. Op het ene moment maken we kleine wijzigingen aan een bestaande plugin en het andere moment bouwen we WordPress uit tot een volledige intranet omgeving.

Met welke klanten werk je het liefst?

Het liefste werken we met klanten die zelf toch ook enigszins technisch zijn. Dit hoeft natuurlijk niet maar dan kunnen we stiekem toch net wat meer vaktaal gebruiken.

Waar kunnen mensen je ‘s nachts voor wakker maken?

Lekker ijs of lasagne.

Wat is naast je werk belangrijk voor je?

Een beetje cliche maar, mijn gezin is naast mijn werk erg belangrijk voor me.

Tim van Iersel 06 april 2020

Tim is eigenaar van Plugin.nl en van het internet bureau Websitescanner. Sinds 2012 actief bezig met WordPress.

Reacties