Laden...

Maatwerk WordPress plugin laten maken

Bij Plugin.nl hebben we veel ervaring met het bouwen van WordPress plugins volgens de richtlijnen van WordPress. Hierbij ontwikkelen we open source WordPress plugins, Premium WordPress plugins en Maatwerk WordPress plugins.

WordPress plugins

WordPress plugins zijn stukken code die extra functies toevoegen aan het content management systeem WordPress.

Denk hierbij aan contactformulieren, weergeven van extra SEO tags en het weergeven van extra data op jouw WordPress website.

Open Source plugins door Plugin.nl

Om een idee te geven van de Plugins die we tot nu toe hebben hier een lijstje met Plugins die wij hebben gemaakt. Open Source plugins zijn plugins die je gratis kunt gebruiken en waarvan de code vrij beschikbaar is.

Remove Schema plugin

Remove Schema WordPress plugin

Remove Schema is een plugin waarbij je Schema Markup, ook wel structured data genoemd kunt verwijderen. Deze word soms vanuit andere plugins en thema’s gegenereerd zonder een optie om deze te verwijderen. Deze plugin lost dit probleem op.

Change browser tab title when tab is inactive plugin

Change browser tab title when tab is inactive plugin

Deze plugin geeft de mogelijkheid om een titel in te stellen die verschijnt als een bezoeker actief is in een ander tabblad of buiten de browser. Het is een manier om de aandacht terug te krijgen.

WordPress plugin laten maken

Het is mogelijk om eigen plugins toe te voegen binnen WordPress. Deze moeten echter wel voldoen aan een aantal eisen om herkent te worden door WordPress.

Waarom een maatwerk WordPress plugin?

Als er geen openbare of betaalde plugin is die alles levert wat jij binnen je website als extra optie(s) wilt kan het interessant zijn om een maatwerk plugin te laten maken. De kosten voor het laten bouwen van een maatwerk WordPress plugin zijn uiteraard hoger maar deze sluiten vaak wel beter aan en geven de exacte functie die je nodig hebt.

Bij Plugin.nl hebben we ook al veel maatwerk plugins gemaakt die aanpassingen maken aan bestaande plugins zoals Yoast SEO, WP Store Locator, Visual Form Builder en WooCommerce.

Maatwerk WordPress plugin laten maken

Interesse in het laten maken van een maatwerk WordPress plugin of aanpassingen op een bestaande plugin? Neem dan gerust contact op dan kijken we naar de mogelijkheden of mail direct naar tim@plugin.nl