Laden...

WC Custom Shipment Tracking

Categorie:

Beschrijving

Makkelijk Track & Trace codes van o.a. PostNL invoeren binnen WooCommerce en automatisch met een shortcode in je mail verwerken.

Verzend je nog pakketjes door ze naar een lokaal postkantoor te brengen? Dan kun je met de WC Shipment tracking plugin eenvoudig bij iedere WooCommerce order de Tracking code invoeren waarna de link automatisch zal worden gegenereerd in de mail met de shortcode {tracking_code}.

Track&trace code invoeren

Het invoeren van de track&trace code kan binnen de WooCommerce order pagina. Je kunt hier de partij kiezen en de track&trace code invoeren.

WooCommerce track and trace Postnl

Zet dus eerst de Track&Trace code in het juiste veld en wijzig daarna de order status en de juiste track&trace url zal automatisch worden meegestuurd. Plaats je geen code? Dan zal er ook niets worden weergegeven binnen de e-mail.

Email templates

Gebruik je de WC Custom Shipment Tracking plugin? Dan kun je binnen email templates de tracking_code shortcode {tracking_code} gebruiken. Deze wordt bij het verzenden van de mail automatisch omgezet in de tracking code met daar om heen een link.

Track & Trace in WooCommerce email

Waarom deze plugin

Wil je de officiƫle plugin van bijvoorbeeld PostNL gebruiken? Dan heb je een contract nodig bij deze partij. Om het toch mogelijk te maken zonder contract de track&trace codes toe te kunnen voegen is deze plugin ontwikkeld.

Deze plugin hebben wij ontwikkeld omdat een van onze klanten specifiek om deze functionaliteit vroeg. Het is vooral een ideale plugin voor de startende WooCommerce webshop die toch de Track&trace codes mee wil sturen naar zijn klanten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

v0.1.0 2 Januari 2020
- Eerste release

WC Custom Shipment Tracking plugin installeren

  1. Upload de `wc-custom-shipment-tracking` map naar de `/wp-content/plugins/` map
  2. Activeer de plugin in het 'Plugins' menu binnen je WordPress site
  3. Vul het product id (1704) en de licensie code in om de product licensie op de site te activeren. De licensie code vindt je terug binnen de mijn account pagina op Plugin.nl.
  4. Voer de shortcode {tracking_code} in binnen de juiste email template velden.

15,00 excl. BTW / jaar