Laden...

Spintax plugin

Categorie:

Beschrijving

Variabele teksten weergeven op je website? Met de Spintax plugin heb je altijd een andere variatie van je tekst binnen WordPress. Elke keer dat bijvoorbeeld een zoekmachine je site bezoekt zien ze dus een andere tekst.

Spintax plugin

Hoe werkt de Spintax plugin?

De plugin werkt met WordPress shortcodes. Binnen de Gutenberg editor en/of andere editors kun je de een shortcode plaatsen [spintax]{a|b}[/spintax]. Per keer dat de pagina wordt geladen word er een andere variatie weergegeven. In het eerder genoemde voorbeeld zal dus ‘a’ of ‘b’ op de pagina worden weergegeven.

Spintax shortcode voorbeeld

Spintax WordPress Gutenberg

Spintax resultaat

Resultaat spintax editor

Wat is Spintax

Spintax zijn meerdere tekst variaties in een tekst. Door deze te spinnen verschijnt er iedere keer een heel andere tekst. Dit is mooi, zo hoef je niet tientallen keren hetzelfde verhaal anders op te schrijven maar kun je gewoon andere teksten genereren.

Het woord Spintax komt van het woord ‘spinning syntax’. Het is een format dat wordt gebruikt door artikelspinnersoftware.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

v1.1.0 22 December 2020

- Add shortcode support within Spintax


v1.0.0 21 December 2020

- Eerste release

WC Custom Shipment Tracking plugin installeren
  1. Upload de `spintax` map naar de `/wp-content/plugins/` map

  2. Activeer de plugin in het 'Plugins' menu binnen je WordPress site

  3. Vul de licentie code in om de product licentie op de site te activeren. De licentie code vindt je terug binnen de mijn account pagina op Plugin.nl.

  4. Voer de shortcode [spintax]{jouw spintax teksten|andere spintax teksten}[/spintax] op de pagina in waar jij spintax teksten wilt plaatsen.

29,00 incl. BTW